Ons team

SALES ADVISOR BELGIE - LUXEMBURG

Joeri De Keuster

thumb

Joeri is een vaste waarde in onze sector als Sales Advisor Soft-goods (fietskleding). Hij is al jaren op de baan voor Wolvenberg. Hij kent elke klant door en door.

Joeri is ook de avonturier van Wolvenberg. Hij reist graag en liefst naar verre landen. Hij nam ook de coaching rol van het salesteam op zich.

Alex Hopchet

SALES ADVISOR NEDERLAND

Ruben Crusio

thumb

Ruben Crusio is onze Sales Advisor voor de regio Noord-Oost Nederland voor fietskleding. Zelf woont hij in Duiven bij Arnhem met zijn vrouw en 2 kinderen. Hij deed ruime ervaring op bij een collega distributeur voor hij bij ons in dienst kwam. Hij is dus zeer vertrouwd met zowel de producten als de sector.

In zijn vrije tijd is Ruben een triatleet. Hij heeft al enkele Ironmans achter de kiezen. Met dat uithoudingsvermogen en die passie gaat hij ook voor Wolvenberg aan de slag. 

Vincent van Poorten

thumb

Vincent adviseert Nederlandse klanten sinds 4 januari 2010 over fietskleding. Hij staat in voor het verhogen van het serviceniveau en partnership in Nederland.

Hij is gek op sport kijken en beoefenen. Vincent is een wandelende fiets-encyclopedie. Vraag hem wat je maar wil weten over de wielrennerij en hij geeft je onmiddellijk het antwoord.

Dirk Jansen

thumb

Dirk heeft het onderste deel van Nederland onder zijn hoede. Hij kwam binnen als specilist in hard goods, maar sinds 2014 zijn ook de soft goods als gesneden koek voor Dirk.

Nog niet zo lang geleden werd hij wereldkampioen bij de liefhebbers. Hij weet dus maar al te goed hoe topmerken het genot van fietsen verhogen. 

SALES ADVISOR TEAMKLEDING

Tomas Vandereycken

thumb

Tomas vervoegde ons sinds begin augustus 2010 en startte als customer service medewerker.  Nu voorziet hij de clubs en bedrijven van gepaste fietskleding in België en Nederland.

In zijn vrije tijd maakt hij het basketbalveld bij "Basket Groot Leuven" onveilig. Of hij pikt een festival mee.

 

MARKETING - BRAND SPECIALIST

Manu Verhelst

thumb

Manu bouwt aan de merken Sportful en Lazer.  Hij verzorgt de marketing & communicatie naar pers, dealers en consumenten. Manu is een held in Photoshop en Illustrator. Hij schrijft ook wervelende teksten alsof het een lieve lust is. Uiteraard zijn Contador en Tim Wellens zijn favoriete renners.

Hannes Goddaert

Yoni Peeters

Lode Merckx

thumb

Lode vervoegde ons team in april 2014 en is de brand specialist voor de merken Roeckl en Sealskinz. Hij is geboren en getogen in Boechout, en is enorm gepassioneerd door de (wieler)sport.

Lode speelt voetbal bij Bacwalde SK. Wanneer het voetbalseizoen afgelopen is ruilt hij zijn voetbaluitrusting om tegen een wieleroutfit, om dan een paar keer in de week kilometers te malen op zijn Eddy Merckx fiets.

CUSTOMER CARE

Liesbeth Leten

thumb


Liesbeth werkt op de aankoopadministratie en vervoegde onze rangen in september 2014. Ze is woonachtig te Schelle, en is een heel spontane en gedreven dame.

In haar vrije tijd is ze actief bij 1ste Nationaler Basket Kangoeroes Willebroek, waar ze onder andere verantwoordelijke is voor de inkom. Verder houdt Liesbeth van tuinieren en kan je haar altijd plezieren met een goed boek.

Kira Tjurina

thumb

Kira blinkt uit als Customer Service Associate. Van haar mag je een snelle en correcte administratieve verwerking van jouw orders verwachten.

Zij is getrouwd en heeft twee dochters. Zij kookt graag en leest veel. Zodra de familie Tjurina wat meer tijd kan vrijmaken gaan ze op ontdekkingsreis in de grote steden, of springen ze op de skilatten in Oostenrijk.
 

WAREHOUSE

Linda Michiels

thumb

 Linda is de sterke dame in ons magazijn. Met 3 broers en een tweelingzus is het wel duidelijk waarom ze zo goed haar mannetje kan staan. Je vindt haar steevast aan de kant van een visvijver in de vrije uren.

Linda heeft de koersmicrobe met de paplepel toegediend gekregen zo blijkt. Haar vader gaat ondanks zijn leeftijd wekelijks nog 100km de fiets op. Respect!

 

Jimi Van Riet

thumb

 Mister football past prima binnen de Wolvenberg-crew. Hij is immers de zoveelste Royal Antwerp FC aanhanger binnen het bedrijf. Zijn Antwerp-passie verdeelt hij evenwel met Groenenhoek: de club waar hij nog steeds speler-trainer van is. 

Na de uren in het magazijn trekt hij tevreden naar huis in de coolste en properste auto ter wereld om er hoofdzakelijk zijn 2 kids te gaan entertainen. 

OFFICE ASSISTANT

Karin Smolenaers

thumb

Karin is onze Office Assistant. Zij ondersteunt het management en zorgt voor het onthaal. Deze administratieve duizendpoot houdt zich graag bezig met cijfers, plannen en organiseren.

In haar vrije tijd houdt Karin van lekker eten, koken, bakken, en zingen. Haar dag begint met lekkere koffie en een grote glimlach, maar hij is pas echt geslaagd als ze even de buitenlucht heeft gevoeld.

 

MANAGEMENT

Mark Heylen

thumb

Mark is onze gepassioneerde zaakvoerder. Hij is tevens gedelegeerd bestuurder. Hij is de man met de visie, de ideeën én de motivator van zijn team. Hij weet ons te prikkelen zodat wij steeds het maximale geven. 

Arno Van Kommer

thumb

Arno is als Sales Manager verantwoordelijk voor de verkoop in zowel Nederland, België als Luxemburg. Hij leidt onze Sales Advisors naar schitterende resultaten.

Arno is helemaal gek van het fietsen. Om de conditie ook in de winter op peil te houden gaat hij wekelijks in de sportschool spinnen. Samen met een paar vrienden heeft hij ook deelgenomen aan verschillende spinmarathons ten voordele van het Kinder Kanker Fonds.

Katrin Van Ermengem

thumb

Katrin heeft twee verantwoordelijkheden. Ze beheert de financiën van Wolvenberg en staat in voor het personeelsbeleid. 

Katrin is zeer energiek en enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Voor haar verjaardag doe je haar best een boek of een handtas cadeau. 

Toon Geukens

thumb

Toon vervoegde het Wolvenberg-team in april 2015 en is onze Operations Manager. Hij heeft reeds 15 jaar ervaring in de Customer Care & Logistiek, en streeft steeds naar een optimale flow en dienstverlening. Toon woont samen met zijn vrouw en 2 kinderen in Wommelgem.

Hij is een fervent basketter en speelt basketbal sinds zijn 8 jaar. Vroeger was hij actief op een hoger niveau, tegenwoordig maakt Toon zijn driepunters bij de vriendenclubs.Verder heeft Toon de wielermicrobe te pakken gekregen nadat hij vorig jaar de Mont Ventoux beklom. Nu tracht hij wekelijks het beste van zichzelf te geven op zijn fiets om de conditie wat op peil te houden.

Verkooppunten

kaart van de benelux

Wolvenberg tv

Teamkleding.be

Op zoek naar professionele teamkleding voor uw team?
Teamkleding.be heeft in 3 kliks uw offerte klaar.