Passion for cycling

Bij Wolvenberg zijn we er vurig van overtuigd dat passie het verschil maakt . Een vurige passie voor de wielersport, maar ook passie voor kwaliteit, passie voor service en passie voor partnership.

 
Meer dan 30 jaar ervaring

Wielersport is zonder twijfel de mooiste sport van allemaal. Al meer dan 30 jaar specialiseert Wolvenberg zich in kleding en accessoires voor deze fantastische sport. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat enkel de juiste producten zorgen voor de ultieme prestaties. 

Selectie van de beste producten

De merken die wij voeren werden bewust geselecteerd op basis van verschillende criteria. Kwaliteit speelt daarbij een belangrijke rol. Het fundamenteel besef dat kwaliteit leidt tot betere prestaties vind je alleen bij echt sterke merken terug. Onze producten zijn duurzaam en bieden steeds een meerwaarde op het vlak van prestaties en design. 

Uitstekende klantenservice

Producten voor de fiets zijn uiterst technische producten. Uiteraard gaat er, de strenge kwaliteitscontroles ten spijt, ook wel eens iets mis. Zowel de consument als de handelaar moeten
kunnen rekenen op een snelle en doeltreffende oplossing. Onze klantendienst beantwoordt uw vragen snel, handelt garanties vlot af en ja, als we beloven om terug te bellen, doen we dat ook.

Lange termijn samenwerking

Enkel door samen te werken worden grootse resultaten verwezenlijkt. Wolvenberg wil dan ook verder gaan dan de gewone koper - verkoper relatie. Wij willen met onze klanten meedenken en hun suggesties opnemen in ons aanbod.  Wij bieden ondersteuning in de vorm van brochures, displays en geven onze klanten graag advies.

Ons doel is om een lange termijnrelatie aan te gaan met onze klanten en met de consument. Het Wolvenberg dealerprogramma is de aanzet tot een hoge mate van samenwerking. 

 

Verkooppunten

kaart van de benelux

Wolvenberg tv

Teamkleding.be

Op zoek naar professionele teamkleding voor uw team?
Teamkleding.be heeft in 3 kliks uw offerte klaar.